לקוח של עו"ד סיוון כהן, אשר ריצה עונש מאסר ממושך בגין עבירת התפרצות וקשירת קשר לביצוע פשע, זכה לשחרור מוקדם לאחר שוועדת השחרורים קיבלה את כל טענות ההגנה לשחרורו המוקדם. ההצלחה הזו הושגה למרות התנגדותה הנחרצת של הפרקליטות. הלקוח, שזכה לקיצור שליש ממאסרו, משתחרר כעת לחיים חדשים ומקבל הזדמנות נוספת להשתקם ולהשתלב מחדש בחברה.
לשיחת ייעוץ חייגו עכשיו
077-231-128724 שעות ביממה
בקצרה עליי, בוגרת הפקולטה היוקרתית למשפטים של אוניברסיטת בר אילן, שם עשיתי תואר ראשון במשפטים LL.B. ותואר שני בהצטיינות. הקמתי את המשרד בשנת 2011 לאחר התמחות מעמיקה במשרדי עו"ד הפליליים המובילים בארץ. אני רואה שליחות בתפקידי כסנגורית ודואגת לשמור על דיסקרטיות מוחלטת עבור לקוחותיי.
פרטי יצירת קשר
כתובת: מגדלי ב.ס.ר סיטי מגדל T, תוצרת הארץ 3 פתח תקווה
שעות פעילות:
יום א'–ה' - 24 שעות
יום שישי - 7:00–15:00
שבת - סגור
יום א'–ה' - 24 שעות
יום שישי - 7:00–15:00
שבת - סגור
טלפון: 077-231-1287
אימייל: lawyersivan@gmail.com
נווט ב-waze2026 © כל הזכויות שמורות לעו"ד סיוון כהן|מפת אתר·תקנון אתר·הצהרת נגישות·מדיניות הפרטיות|בניית אתרים - עשהאל דיגיטל

התקשרו אליי עכשיו!
077-231-1287